Rekord!!!
Többszöri számolás után kiderült, hogy 40-en vettünk részt a mai évzáró programon, ami a pesterzsébeti kiserdőbe lett meghirdetve. A ködös, csípős idő ellenére 6200 lépést megtéve mutattuk be ennek a terepnek egy részét azon sporttársainknak, akik ide nem szoktak jönni. Megtapasztalhatták, hogy itt egy kis” hegymászásra” is van lehetőség. A patakot már vékony jéghártya borította, a récék sem voltak ma láthatók. Egy kutyus nagyon fel volt háborodva, hogy ennyi ember betolakodott az ő területére, a többi ügyet sem vetett ránk.
Rövid sétánk után letelepedtünk a TEAHÁZ megterített asztalaihoz, és előkerültek a finomabbnál finomabb édes és sós csemegék. Gőzölgött a forralt bor a poharakban, koccintgattunk pálinkával, a sofőrök üdítővel, és csak tömtük magunkba a finomságokat.
Miután mindenki kifulladt a teli gyomroktól és kezdtünk megfagyni a hidegben, Ildi értékelte az évet, néhány gondolattal vázolta a következő év terveit. Feri is átadta a saját két kezével készített Mackó hűtőmágnest csoki kíséretében. István kedves szavakkal köszönte meg Ildinek a gondos és sokszínű programok szervezését. Ferinek is megköszöntük, hogy a Gyalogkakukk csoporttal külön utakra is vállalkozik.
Még néhány koccintással kellemes ünnepeket kívántunk egymásnak.
Ennek az élményekben gazdag évnek a végén vidáman indultunk hazafele, hogy átadjuk magunkat a karácsonyi készülődésnek.

– Kövér Jutka

Röviddel a beszámoló megírását követően, a fényképek és a video kielemzésével kiderült, hogy negyvenegyen voltunk…


Az évzáró albumát csak a Baráti Kör bejelentkezett tagjai láthatják.