Ha szeretnél az egészségedért tenni, velünk nordic-ozni, szívesen látunk.
Néhány alkalom után – amennyiben elfogadod a Baráti Kör feltételeit – kérheted felvételed társaságunkba.


MIKOR ÉS HOL LEHET VELÜNK TALÁLKOZNI?

Kevés kivételtől eltekintve heti rendszerességgel négy-öt nordic-walking edzést tartunk.

(Persze van, hogy az esetlegesen zord időjárás miatt elmarad 1-2 edzés, de erről időben értesítjük a Baráti kör tagjait.)
Azok az edzések, melyek szervezett kirándulásaink napjaira esnek természetesen elmaradnak. (Érdemes figyelni a naptárt!)
A NYÁRI PIHENŐ IDŐSZAKÁBAN ESETENKÉNT TARTUNK CSAK EDZÉST, S AKKOR SEM A SZOKOTT KEZDÉSI IDŐVEL! (hogy mikor, a naptárból ez is kiderül)


HÉTFŐNKÉNT
9:00-kor a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház mögött, a Karánsebes és a Kakastó utca kereszteződésénél gyülekezünk.


MINDEN KEDDEN
9:00-kor a József Attila lakótelepen, a Távíró utcában (a Dési Huber utcához közel), a Sportpályánál, és 9:15-kor a Távíró köz és a Távíró u. sarkán a hídnál (megközelíthető a 66, 66/B, 84/E, 89E, 123-as, 123/A busszal vagy az 52-es villamossal) vannak a találkozó pontjaink.
Az igények és a lehetőségek szerint a hídnál 11:00-kor a nehézkesebben járók számára különóra kezdődik. /”Csigavér” edzés/


CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT
9:00-kor a Péterhalmi erdő szélén, a Goroszló utca és a Közdűlő út kereszteződésénél a parkolóban gyülekezünk.


SZOMBATONKÉNT
A Népligetben találkozunk 9:15-kor a Räde Károly sétány végénél.


A Baráti Kör tagjai a Facebook-on egy Zárt csoportot alkotnak. Az edzéseken kívüli különböző programokra ott, az Eseményeknél lehet jelentkezni. Innen a web-oldalról a Facebook emblémánál ( a lap legfelső és legalsó zöld sorában) közvetlenül át tud jutni az, aki tagja a Baráti Körnek. Aki még nem tagja a Facebook-nak, az e-mail-en jelentkezzen.

e-mail címünk: zergevirag.barat@gmail.com