Egy térképre gyűjtöttük össze azokat a helyeket, ahol 2017 óta jártunk, és volt róluk fotó. A helyeket kis figurák jelzik a térképen.
A térkép használatához egy kis segítség:
– A térkép mérete változtatható. Praktikus ránagyítani, mert vannak olyan helyek, ahol többször is jártunk – ezért ha „távolról” nézitek, nem látható minden jelölés. A térképet lehet ezen kívül bármelyik irányban mozgatni is.
– Ha kiválasztotok egy jelölést és rákattintotok, akkor oldalt megjelenik az alkalom időpontja, helye, egy rövid ismertetés és egy, vagy néhány fénykép. (Telefonon alul jelenik meg a kirándulás neve. Arra kell rápöttyinteni, úgy jön elő az ismertető.) A legtöbb ismertető végén ott találhatjátok az eseményről készült egy, vagy több fényképalbum elérhetőségét (hivatkozását) is. Arra kattintva eljuthattok az albumra. (Többnapos kirándulásoknál csak a szálláshelyünknél találjátok az album elérhetőségét.)
 

– A másik lehetőség, hogy a képernyő baloldalán az összes helyszín felsorolásából választjátok ki valamelyiket. (Ez telefonon csak akkor látható, ha a készüléket vízszintesen tartjátok és be van állítva, az, hogy ilyenkor automatikus forgassa el a képet a készülék.) Rákattintva a térképen megnyílik a megfelelő helyen a leírás. Innentől ugyanaz az eljárás, mintha a térképről választottatok volna helyszínt. (Alapesetben csak négy helyszín látható, a többi láthatóságához a „… 170 további ” szövegre kell kattintani. – ez a szám persze az idő előrehaladtával mindig nagyobb lesz.)


A térképet csak a Baráti Kör bejelentkezett tagjai láthatják.