Sziasztok,

mi is megjöttünk Ceglédről. Ugyan 12-en jelentkeztetek, de végül csak 8-an mentünk  

Hát nem volt túl szerencsés napunk, mert épp hogy odaértünk, elkezdett esni, jó erősen az eső. És esett, esett, folyamatosan, ici-pici kihagyásokkal 1/4 10-től kb. 1/4 1-ig.

Ez azt jelentette, hogy a sok-sok résztvevő bezsúfolódott a sportcsarnokba. Ugyan a rendezők igyekeztek azokat a sportféleségeket behozni a zárt helyre, amiket lehet (Fitt-ball, Egyensúly gyakorlatok, Gerinctorna, Esés tanulás, Meridián torna, Tánc,…), és így kezdtük el a sportnapot, de a tömeg miatt igen csak meleg volt.

Ennek ellenére – ahogy a képeket látjátok majd – a hangulat és a kedvünk is jó volt. Amiben lehet részt vettünk, salátáztunk, kávéztunk, Sudoku-t, keresztrejtvényt fejtettünk…

Mire elállt az eső, lassan indulni készültünk. Végül a Nagy házaspár úgy döntött, hogy ők még maradnak, és a sár meg a vizes fű ellenére kihasználják a szabadtéri jó levegő adta mozgási lehetőségeket is. Talán még a rendezvény zárását is megvárták. Lehet, hogy nyertek is? 

Jelenetés a Nagy házaspár teljesítményéről: – Anna pólót, – Laci napszemüveget pörgetett magának, miután meglett a 60-60 pecsétjük.
Hát ugye, akik lelkesek + szerencsések is…. 😀

Mire Pestre értünk, virágzó napsütés fogadott bennünket. Itt talán nem is esett csak most késő délután?

A programon készült fényképeket és videót csak a Baráti Kör tagjai láthatják.